Sinulle jää tarina kerrottavaksi.

Valokuvaaja Helsinki

Kauttamme kaikki kuvaukset
ja videoinnit yrityksille

Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme kaikki valo- ja videokuvaukset räätälöitynä laajan kuvaajaverkostomme kautta koko Suomen alueella. Olemme kuvanneet yli 15 vuoden aikana sadoille suomalaisille pienille ja suurille yrityksille sekä julkishallinnon toimijoille pienistä yhden kuvauksen kuvauksista aina ympäri vuoden kestäviin kymmenien kuvausten laajoihin projekteihin. Lähetä meille tarjouspyyntö sähköpostitse juha@rodeo.fi tai soita 040 505 5814.

Henkilökuvaus sekä henkilöstökuvaus

Paikan päällä pop-up studiolla teidän toimitiloissa, miljöössä tai studiossa.

Tuotekuvaus

Joko paikan päällä pop-up studiolla tai studiotiloissa. Me hoidamme tuotenoudot ja palautukset.

Mainoskuvaus

Kuvaamme teille mainoskuvat joko teidän kuvastrategian mukaisesti tai voimme tehdä teille kuvastrategian tai olla konseptiapuna ideoimassa teille sopivat kuvat.

Yrityksen kuvapankki

Kuvaamme yrityksenne brändin mukaisia kuvia ja rakennamme teille oman kuvituskuvapankin. Olemme tehneet pieniä yhden kuvauksen kuvituskuvauksista aina kymmenien kuvauksien ja vuoden kestäviin projekteihin.

Tilakuvaus sekä arkkitehtuurikuvaus

Oli kyse uusista tai vanhoista rakennuksista tai toimitiloista. Teemme tila- ja arkkitehtuurikuvaukset maasta ja ilmasta käsin.

Tapahtumakuvaus

Kauttamme rautaiset tapahtumakuvauksen ammattilaiset tallentamaan huippuhetket.

Videokuvaukset yrityksille

Täyden palvelun settiä ideoinnista valmiin videon julkaisuun.

Kuvatoimisto Rodeo Kuvaa Pieni

Kuva Uzi Varon: Juha Tuomi kuvaamassa asiakkaalle mainoskuvapakettia studiossa.

Lähetä meille tarjouspyyntö tai tiedustelu sähköpostitse juha@rodeo.fi
tai soita 040 505 5814. Jutellaan lisää sinun kuva- tai videoprojektista.

henkilöstökuvauskollaasi

Yhdenmukaiset ja ajantasalla olevat henkilöstökuvat ovat yritykselle tärkeitä. Silti näkee jatkuvasti käytettävän jopa 10 vuotta vanhoja henkilöstökuvia.

Kauttamme saat huolella kuvatut ja käsitellyt kuvat joita henkilöstönne haluaa käyttää myös muuallakin kuin henkilökortissa.

Tilauskuvauskollaasi

Tila- ja arkkitehtuurikuvaukset maasta ja ilmasta käsin. Näytä uusilla kuvilla, että yrityksenne haluaa näyttää hyvältä myös kuvissa.

Kuvituskuvapankkikollaasi

Teidän yrityksenne näköistä mainos- ja kuvituskuvaa. Erotut kilpailijoista valovuosia kun käytätte juuri teille kuvattuja kuvituskuvia. Ilmaiskuvapankkien tuhansia kertoja ladatut kuvituskuvat ovat Out of Season. Miksi tehdä niin kuin muut tekevät. Näytä että yrityksenne on muita edellä!