Kuvittele mitä vaan.

Hinnasto

Kuvia suuriin ja pieniin
markkinoinnin ja viestinnän projekteihin

Tervetuloa ainutlaatuiseen kuvakauppaan. Meidän mielestä kuvien ostamisen ei pidä olla hankalaa. Siksi Rodeosta voit ostaa kuvia myös ilman rekisteröitymistä ja kuvat saat ladattua tietenkin heti maksamisen jälkeen.

Kuvaostot voit maksaa käyttäen turvallisia Paypal- tai Stripe-verkkomaksupalveluja käyttäen tai verkkolaskulla. Mikäli haluat verkko- tai paperilaskun tilauksesta lähetä meille kuvatilauksen jälkeen sähköpostitse laskutusosoitteenne niin aktivoimme tilauksen ja saat ladattua tilauksen kuvat heti.

Kaikki sivun hinnat ALV 0%

Voit valita kolmesta eri kuvakoosta

Kuvan Mittakaava Pieni

Pieni kuva 7 € kappale

Tällä kuvitat pienesti blogeja, nettisivuja ja todella pientä pränttiä. Ei hullumpi vaihtoehto nuorille, joilla näkö kuin haukalla.

Kuvan koko 2 MB
(noin 1000 x 600 px tai 8 x 5 cm / 300 dpi)

Kuvan Mittakaava Medium

Medium kuva 15 € kappale

Tämähän se on suosituin kuvakoko ja käy käytännössä lähes kaikkeen yleiskäyttöön ihan netissä kuin printissä. Jos kuitenkin rajaat kuvaa voimakkaasti tai käytät kuvaa isoissa 4k-näytöissä, säästä itseäsi hiuksien harmaantumiselta ja valitse suosiolla suurin kuvakoko.

Kuvan koko 10 MB
(noin 2000 x 1500 px tai 19 x 12 cm / 300 dpi)

Kuvan Mittakaava Suuri

Suurin kuva 19 € kappale

Kaikkien kuvakokojen äiti eli originaali kuvatiedosto, josta riittää parhaimmillaan potkua vaikka seinänkokoisiin tulosteisiin. Tässä koossa hankittuja Rodeon kuvia on käytetty niin bussien, ratikoiden ja rekkojen kyljissä kuin ravintoloiden tai rakennusten seinillä. Kyllä se on kuulkaa mukavaa kun kuvankoko ei ole mielikuvituksen esteenä.

Kuvan koko 35-100 MB
(pitkäsivu noin 4600-6700 px tai 37-58 cm / 300 dpi)


VUOSISOPIMUS!

Lue latausrajoituksettomasta vuosisopimuksesta täällä:


Latauspaketit

Kuvan käytössä on turha hintsailla. Lyhyesti sanottuna osta latauspaketti ja käytä se 12 kuukauden kuluessa. Kaikki kuvat mitä Rodeosta löytyy sisältyy näiden latauspakettien piiriin ja isoin kuvakoko kuuluu kaikkiin paketteihin. Latauspakettihan toimii niinkin helposti, että etsit sopivat kuvat ja klikkaat latausnappia: kuva lähtee samantien bittivirtana koneellesi solahtaen sisään kuin salakka sukkaan. Isommissa määrissä voit kerätä kuvia vaikka valopöydälle ja ladata kaikki valopöydän kuvat kertalaakista koneellesi yhtenä pakettina. Eikö kuulosta hirmuisen kätevältä? Se on. 

Latauspaketit  Pääkuva
Latauspaketit  Pääkuva
Latauspaketit  Pääkuva

5 kuvalatausta
Hinta 89 €

17,80 €/kuva
Säästät 6%

10 kuvalatausta
Hinta 159 €

15,90 €/kuva
Säästät yli 15%

20 kuvalatausta
Hinta 279 €

13,95 €/kuva
Säästät yli 25%

Kaikki hinnat ALV 0%

Kaikki latauspaketit sisältävät:

  • paketti sisältää vain royalty free -kuvia, lataat kerran, käytät ikuisesti
  • pikalataus yhdellä hiiren klikkauksella, säästät aikaa ja hiirikättäsi
  • voimassa 12 kk, tehostaa visuaalista ilakointia kun käytät kuvia volyymilla
  • valitse vapaasti lähes 40.000 kuvan valikoimasta, taatusti suomalainen kuvakokoelma
  • kaikki Rodeosta löytyvät kuvat sisältyvät valikoimaan, selkeää ja helppoa
  • kokoelma kasvaa ja kehittyy pikkuhiljaa vuosittain
  • ammattimaista toimintaa, kuvabisneksessä jo yli 20 vuotta

"Annan kaikille latauspaketeille 100 % tyytyväisyystakuun kuvien tekniselle laadulle. Jos et ole tyytyväinen ladatun kuvan laatuun niin saat ladata tilalle toisen." - Juha Tuomi, valokuvaaja

Tilaa latauspaketti tai kuvat sähköpostitse!

Lähetä tilaus alla olevalla lomakkeella kaikkine laskutustietoineen. Jos tilaat yksittäisiä kuvia niin tee ensin tilaus loppuun saakka maksuvaiheeseen ja lähetä sitten meille viestiä tilauksesta laskutustietoineen niin aktivoimme tilauksen ja voit ladata tilaamasi kuvat heti.

Laskutuksesta emme veloita laskutuslisää.