Hinnasto

"Viimeinkin hinnat kohdillaan"

Tervetuloa ainutlaatuiseen kuvakauppaan. Meidät on huomattu maailmalla! Vaikka olemme verrattain pieni kuvatoimisto, jopa Adobe kosiskeli meidän ainutlaatuisia skandinaavisia ihmiskuvia kokoelmiinsa. Kävimme moneen otteeseen puhelimitse palaveria asiasta, mutta ei tullut kauppoja, joten sieltäkään et meidän kuvia löydä. Siis tervetuloa ainutlaatuisille ihmiskuvakaupoille!

Kaikki sivun hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.

Voit valita kolmesta eri kuvakoosta

Kuvan Mittakaava Pieni

Pieni kuva 19 € kappale

Tällä kuvitat pienesti blogeja, nettisivuja ja todella pientä pränttiä. Ei hullumpi vaihtoehto nuorille, joilla näkö kuin haukalla.

Kuvan koko 2 MB
(noin 1000 x 600 px tai 8 x 5 cm / 300 dpi)

Kuvan Mittakaava Medium

Medium kuva 29 € kappale

Tämähän se on suosituin kuvakoko ja käy käytännössä lähes kaikkeen yleiskäyttöön ihan netissä kuin printissä. Jos kuitenkin rajaat kuvaa voimakkaasti tai käytät kuvaa isoissa 4k-näytöissä, säästä itseäsi hiuksien harmaantumiselta ja valitse suosiolla suurin kuvakoko.

Kuvan koko 10 MB
(noin 2000 x 1500 px tai 19 x 12 cm / 300 dpi)

Kuvan Mittakaava Suuri

Suurin kuva 39 € kappale

Kaikkien kuvakokojen äiti eli originaali kuvatiedosto, josta riittää parhaimmillaan potkua vaikka seinänkokoisiin tulosteisiin. Tässä koossa hankittuja Rodeon kuvia on käytetty niin bussien, ratikoiden ja rekkojen kyljissä kuin ravintoloiden tai rakennusten seinillä. Kyllä se on kuulkaa mukavaa kun kuvankoko ei ole mielikuvituksen esteenä.

Kuvan koko 35-100 MB
(pitkäsivu noin 4600-6700 px tai 37-58 cm / 300 dpi)

"AMMATTIKUVAAJA JUHA TUOMEN SUOSITTELEMA HULLUN JÄRKEVÄ
50 KUVAN LATAUSPAKETTI tasarahaan 750 € eli 15 € per kuva"

Kuvan käytössä on turha hintsailla. Jos haluat päästä helpolla ja säästää isosti, osta tämmöinen tuhdimpi latauspaketti. Kaikki kuvat mitä Rodeosta löytyy sisältyy tämän sopimuksen piiriin ja voit aina ladata isoimman kuvakoon. Latauspakettihan toimii niinkin helposti, että etsit sopivat kuvat ja klikkaat latausnappia: kuva lähtee samantien bittivirtana koneellesi solahtaen sisään kuin salakka sukkaan. Isommissa määrissä voit kerätä kuvia vaikka valopöydälle ja ladata kaikki valopöydän kuvat kertalaakista koneellesi yhtenä pakettina. Eikö kuulosta hirmuisen kätevältä? Se on. 

Mistä se kuvakana pissii? No latauspaketista! Tämä paketti on ainoastaan raskaansarjan käyttäjille ja emme suosittele tätä kuin niille harvoille, joita kutsumme leikkisästi vaikkakin ihan tosissaan kuvaguruiksi - koska he ymmärtävät mistä on kyse. Jotta elämästä tulisi vielä helpompaa: kiltisti pyytämällä me jopa etsimme sinulle valmiiksi sopivia kuvia, mutta tälläistä etsintäpalvelua uskaltavat käyttää vain rohkeimmat ja teräshermoisimmat, sillä meidän ehdotuksemme ovat välillä niin "Outside of the Box", joten se voi hirvittää ja rassata paatuneemmankin kuvagurun hermoja. Etsintäpalveluhan maksaa meille aikaa eli rahaa, mutta sinä saat senkin Rodeon asiakkaana kaupan päälle. Ei muuten onnistu ilmaiskuvapankeissa tai microstock-kuvatoimistoissa!

Jos 50 kuvan latauspaketti on liian pieni, kysy meiltä tarjous alla olevalla lomakkeella. Näin saatat saada kuvat vieläkin edullisemmalla kappalehinnalla kuin 15 € per kuva. Latauspaketti on muuten voimassa vain yhden vuoden, joten ei kannata ostaa ja jäädä makoilemaan paketti kainalossa sohvan nurkalle vaan lähteä ahkerasti hyödyntämään koko Rodeon pientä, mutta sisukasta ja valtavan suomalaista yli 36.000 kuvan kokoelmaa.

Latauspaketin etuja:

  • paketti sisältää vain royalty free -kuvia, lataat kerran, käytät ikuisesti
  • pikalataus yhdellä hiiren klikkauksella, säästät aikaa ja hiirikättäsi
  • voimassa 12 kk, tehostaa visuaalista ilakointia kun käytät kuvia volyymilla
  • valitse vapaasti yli 36.000 kuvan valikoimasta, taatusti suomalainen kuvakokoelma
  • kaikki Rodeosta löytyvät kuvat sisältyvät valikoimaan, selkeää ja helppoa
  • kokoelma kasvaa ja kehittyy pikkuhiljaa vuosittain
  • sinä säästät reilusti, sillä kuvat vain 15 € kappale, normaali hinta suurelle kuvalle 39 € kappale
  • ammattimaista toimintaa, kuvabisneksessä jo yli 15 vuotta

Paketti on myös erityisen joustava eli jos kuvantarve ylittää voimassaoloaikana 50 kuvaa, voit jatkaa latailuja normaaliin tapaan, me laskutamme ylimääräiset kuvat 15 € kappalehintaan. Sisältäen tietenkin arvonlisäveron.

"Paketti on minun mielestä ja täysin puolueellisesti arvioituna niin rautainen ja tuhti, että annan 100 % tyytyväisyystakuun kuvien tekniselle laadulle. Jos et ole tyytyväinen ladatun kuvan laatuun niin saat ladata tilalle toisen." - Juha Tuomi, toimitusjohtaja

Voit tilata latauspaketin ainoastaan sähköpostitse

Lähetä tilaus alla olevalla lomakkeella kaikkine laskutustietoineen.

Aktivoimme paketin sinulle hyvinkin pikaisesti.

Voit myös kysyä tarjousta kustomoiduille paketeille.

All images Copyright 2003-2019 Kuvatoimisto Rodeo Oy - asiakaspalvelu@rodeo.fi - 020 7418560