Sinulle jää tarina kerrottavaksi.

Hinnasto

Hei sinä! Kyllä juuri sinä,
tarinankertoja sydämessäsi

Kuvamme ja videot avaavat ovia tarinoihin, sytyttäen kipinän, joka herättää tunteita ja elämyksiä suomalaisen luonnon ja kulttuurin sydämestä. Tutustu ja löydä sisältö, joka puhuu puolestasi.

Aloita matkasi kanssamme – koska sinulle jää tarina kerrottavaksi. 

Rodeo Logo Red  Be2239  2019 150px

Voit ostaa kuvia ja videoita yhteen tarinaan kerralla edullisin hinnoin

1
2
3
6

Tai säästää reilusti ja ostaa vuositilauksen

Kaikki vuositilaukset sisältävät nämä perusominaisuudet:

✅ Aina isoin kuvakoko mitä löytyy (XXL). Kuvan resoluutio riittää esimerkiksi julistetulostuksiin.
✅ Pikalataus yhdellä hiiren klikkauksella kuvalistauksesta tai esim. valopöydän 5 kuvaa latauslinkkinä sähköpostiisi.
✅  Vuositilauksen voit tilata kk-maksullisena tai maksa kerralla koko vuosi yhdellä verkkolaskulla jolloin saat 10 % lisäalennuksen vuositilauksesta.

✅ Kaikki Rodeoon lisättävät uudet valokuvat sekä AI-kuvat sisältyvät automaattisesti voimassaolevaan vuositilaukseen. Rajaton VIP ja räätälöity myös videot tilauksen mukaisesti.
✅ Vuositilaus on yhden hengen lisenssi, jos teillä on useampi käyttäjä, ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teille sopiva palvelu.

Kaikki sivun hinnat ALV 0 %.


Ostaminen meiltä on helppoa, turvallista ja vastuullista

1
2
3
5
4

Tunne kotimaan syke – Me teemme sen mahdolliseksi

Säästä aikaa ja vaivaa käyttämällä Kuvatoimisto Rodeon valmiita kuvia ja videoita. Unohda kuvauksen järjestämisen haasteet ja keskity olennaiseen – me tarjoamme sinulle laajan valikoiman ammattilaistasoista sisältöä, valmiina käytettäväksi projektissasi.

Nosta brändisi uudelle tasolle ammattimaisella sisällöllämme. Meiltä saat visuaaliset tarinat, jotka eivät vain kerro, vaan tekevät vaikutuksen. Erilaisuus on voimavaramme – erottaudu joukosta laadukkailla kuvilla ja videoilla, jotka herättävät tunteita ja inspiroivat.

Kommunikoi kulttuurisesti resonoiden. Me tunnemme suomalaisen sielun ja luonnon. Valikoimamme heijastaa Suomen kauneuden monimuotoisuutta, tarjoten sinulle sisältöä, joka puhuu suoraan suomalaisten sydämiin. Luo yhteyksiä, jotka merkitsevät.

Miksi valita meidät?

Ymmärrämme, että etsit enemmän kuin vain kuvia ja videoita – etsit keinoja tehdä vaikutus, kertoa tarinasi ainutlaatuisella tavalla ja luoda yhteys yleisöösi. Me tarjoamme sinulle avaimet näihin oviin, yhdistämällä suomalaisen kauneuden ja kulttuurin ymmärryksen maailmanluokan visuaaliseen kerrontaan.

Esimerkiksi, käyttämällä kuviamme ja videoitamme voit:

  • Vahvistaa brändisi identiteettiä verkkosivuillasi, esittelemällä aitoutta ja paikallista ylpeyttä, mikä resonoi syvemmin suomalaisen yleisön kanssa.
  • Parantaa markkinointikampanjoidesi tehoa sosiaalisessa mediassa, jossa kotimaiset maisemat ja kulttuurisesti relevantit kuvat herättävät enemmän huomiota ja sitoutumista kuin genereerit ulkomaiset kuvat.
  • Kohentaa esityksiäsi ja pitchauksiasi, tarjoamalla visuaalisesti kiehtovia kuvia ja videoita, jotka tukevat sanomaasi ja auttavat sinua erottumaan kilpailijoista.

Valitsemalla Kuvatoimisto Rodeon, valitset tehdä vaikutuksen – ei vain näyttämällä, vaan myös tuntumalla. Tutustu hinnastoomme ja löydä juuri ne visuaaliset elementit, jotka auttavat sinua saavuttamaan parempia tuloksia ja luomaan merkityksellisiä yhteyksiä."


Jos vielä askarruttaa ja jopa kuvatuttaa. Kerro, mitä vielä voimme tehdä paremmin ja antaa sinulle entistä enemmän lisäarvoa kaiken edellä mainitun ja sen lisäksi, että olet juuri tekemässä myös yhteiskunnallisesti vastuullisen päätöksen tehdä kuvakauppaa kanssamme ja vaikuttaa hyvinvointiin täällä Suomessa?

Ota yhteyttä ja kerro! We want to go the extra mile for you.


Helppo tilaus tai yhteydenotto alla olevalla lomakkeella

Tilauksen voit tehdä myös alla olevalla lomakkeella. Liitä tilaukseen laskutustiedot ja sähköpostiosoite jonka haluat käyttäjätunnukseksi. Aktivoimme sinulle tilauksen ja latausoikeudet nopeasti. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota meihin yhteyttä lomakkeella, sähköpostitse asiakaspalvelu@rodeo.fi tai puhelimella 040 505 5814. Vastaamme mahdollisimman pian saman päivän aikana.