Tietosuojaseloste

Kuvatoimisto Rodeon (myös Deego Finland) asiakas- & markkinointirekisteri

Kuvatoimisto Rodeon asiakkaat ovat aina yritysasiakkaita (valokuvaajat ja kuvan ostajat). Saamamme henkilötiedot ovat yritysten yhteyshenkilötietoja, jotka meille annetaan. Kuvatoimisto Rodeo tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU GDPR:n sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Siksi suosittelemmekin tutustumaan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti. Päivityksen päivämäärä näkyy aina alla.

Laatimispäivämäärä: 23.4.2018

Päivitetty 28.5.2019

Rekisterinpitäjä:

Kuvatoimisto Rodeo Oy (aputoiminimi Deego Finland)
Y-tunnus: 0980144-5
Osoite: PL 45, 00661 Helsinki
Puhelin: +358 40 505 5814

Rekisteriasioista vastaava henkilö:
Juha Tuomi, toimitusjohtaja
juha@rodeo.fi

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Käsittelemme henkilötietoja asiakkuuteen tai muun asiallisen yhteyden suhteen hoitamiseen, analysointiin sekä markkinointiin. Emme luovuta tietoja kenellekään kolmannelle osapuolelle.

Toimintamme pohjautuu lailliseen liiketoimintaan, joten noudatamme myös EU:n lainsäädäntöä henkilötietojen tallentamisesta.

Rekisteröityessään verkkokauppaamme yritys ilmoittaa meille yhteyshenkilön sekä hyväksyy käyttöehdot. Käyttöehtojen mukaisesti henkilö hyväksyy, että voimme hyödyntää yhteystietoja omaan markkinointiimme. Kerromme myös, että emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

a) Tiedot, joita henkilöstä tallennamme ovat lainmukaisia, kohtuullisia ja läpinäkyvää käsittelyn osalta. Tämä tarkoittaa, että voit milloin tahansa saada tietosi saataville. Asiakkaamme ovat yrityksiä, jolloin asiakkuuden osalta kirjaamme henkilötiedoiksi yhteyshenkilön itse meille antamat tiedot.

b) Tiedolla on käyttötarkoitussidonnaisuus – esimerkiksi tiedot, joita henkilöistä keräämme, ovat vain tiettyyn käyttötarkoitukseen sidottuja. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille.

c) Minimoimme tallentamamme tiedon – tallennamme vain tarpeellisen

d) Pyrimme pitämään tietomme täsmällisinä. Päivitämme asiakastietoja sen mukaan, mitä meille kunkin asiakkaan yhteyshenkilön tai ko. yrityksen toimesta ilmoitetaan.

e) Tallennamme ehyttä ja luotettavaa tietoa, esimerkiksi varmuuskopioiden kautta varmennettuna

f) Keräämme ja tallennamme tietoa asiakassuhteisiin perustuen tai liiketoimintaan liittyen mahdollisista uusista asiakkaista. Uusien mahdollisten asiakkaiden tietojen keruu perustuu yritystoimintaan ja keräämme tiedot joko itse tai ne toimitetaan meille luotettavan ja lainmukaisesti tietoja käsittelevän yhteistyökumppanin toimesta.

Rekisterin tietosisältö

Yrityksen nimi (pakollinen tieto)

Etu- ja sukunimi (pakollinen tieto)

Y-tunnus (pakollinen tieto)

Yhteystiedot (kuten osoite ja puhelinnumero, pakollinen tieto)

Asiakkuuteen liittyvä muu tekstimuotoinen tieto (kuten tilausten yhteydessä mahdollinen tilausviite)

Markkinointilupa tai kielto (rekisteröityessään verkkopalveluumme asiakkaamme antavat meille oikeuden käyttää tietojaan yhtiömme markkinointiin. Uutiskirjeen voi halutessaan perua jokaisesta uutiskirjeestä löytyvällä toiminnolla)

IP-osoitetieto tai muu tunniste

Evästeiden kautta kerättävät tiedot (evästeiden tarkoitus on parantaa ostokokemusta läpi koko ostoketjun eikä tietoja käytetä epäeettisesti).

Sosiaalisen median kanavista kerättävät tiedot

Tallennamme asiakassuhteeseen liittyen minimitiedot, johon tyypillisesti kuuluu henkilön yksilöity nimi, yhtiö sekä kontaktitiedot kuten sähköposti ja puhelinnumero.

Tietolähteet

Google Analytics, CRM-työkalu, sähköpostityökalu, sosiaalisen median kanavat kuten esimerkiksi FB.

Lisäksi liiketoimintaan liittyen esimerkiksi uusien asiakkaiden hankinnassa voimme käyttää esimerkiksi mediasta poimittuja nimiä, joihin voimme ottaa yhteyttä liiketoimintamielessä.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Tietoja ei luovuteta yhtiön toiminnan tarkoituksen ulkopuolelle. Luovutamme rajoitetusti henkilötietoja muille osapuolille – tämä käytännössä tarkoittaa oheista:

· Käytämme sähköpostimarkkinoinnin työkaluja. Näihin tallennettuna ovat vain nimi, yritys sekä sähköpostiosoite.

· Käytämme asiakassuhteiden hoitamiseen CRM-työkalua, jonne tallennamme minimoituna mm. oheista: henkilön nimi, kontaktitiedot sekä asiakassuhteeseen liittyvät toiminteet kuten kokoukset ja muut aktiviteetit.

· Osa käyttämistämme palveluista toimii Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia ja jaamme näihin palveluihin tiedon minimoinnin ja riskien vähentämisen periaatetta noudattaen

· Parantaaksemme asiakaskokemusta hyödynnämme asiakaskäyttäytymisen tietoja liiketoiminnan tarkoituksen sisällä.

Rekisterin suojaus

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tietoturvatoimialan yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.

Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin.


All images copyright Kuvatoimisto Rodeo Oy 2019 - asiakaspalvelu@rodeo.fi