Info

RJT-1940074

Se on kuulkaa niin, että Suomessa pitäisi käyttää suomalaista kuvaa. Tähän on monta syytä, mutta tärkein niistä SINULLE on se, että viestintä vaan tehostuu. Lokalisoinnin merkitys viestinnässä on kuitenkin tiedetty fakta. 

Me Rodeossa olemme tarjoilleet suomalaista kuvaa Suomessa toimiville yrityksille jo yli 16 vuotta. Me ollaan sen verran humoristinen porukka, että harrastetaan tätä kuva-alan yrittämistä edelleen, vaikka suurin osa käytetyistä kuvista joko varastetaan, ostetaan liian halvalla ulkomailta tai imetään hirveän epäeettisistä ilmaiskuvakaupoista. 

Koskaan aikaisemmin ei olla tarvittu kuvaa niin paljon kuin nyt. Rodeo on yritysviestinnän kuvittamisen ehdoton KuvaKingi. On ihan näätää käyttää liian vähän kuvaa! 

Tilaa uutiskirje! Kerromme hyviä vitsejä sekä muutenkin voitokkaita kuvittamisen tipsejä. Lisäksi tarjoilemme tarjouksia. 

Suosittelen Rodeota kaikille jotka haluavat ammattimaisia kuvia!

Aulis Lundell Oy, Leena Lundell, tj


Lisää asiakkaiden suusta

Olen tehnyt yhteistyötä Rodeon kanssa noin 15 vuotta enkä ole koskaan pettynyt. Juhan ammattimainen asenne ja loistavat valokuvaustaidot ovat aina täyttäneet odotuksemme enkä epäröi suositella Juha Tuomea kaikissa kuvatarpeissa.

Evira, Ben Rydman, johtaja

Olemme olleet todella tyytyväisiä Rodeon kuvaajan Juha Tuomen ottamiin kuviin. Juha saa kuvauskohteet rentoutumaan ja saa uskomattoman hyviä tuloksia aikaiseksi. Suosittelemme!

Työterveyslaitos, Päivi Roland, tiedottaja

Rodeo on kumppanina älykäs, ketterä ja todella innovatiivinen. Kuvauspalvelut sujuvat näppärästi ja yleensä vaivalloiseltakin tuntuva kameran edessä oleminen on Juha Tuomen kanssa erittäin miellyttävää ja voisiko jopa sanoa helppoa!

Juhan hyvä energia ja positiivisuus tarttuu ja vie koko kuvaustilannetta eteenpäin rauhallisesti, mutta dynaamisesti. 

Yrittäjän vankka historia näkyy varmoissa otteissa selvästi. Suosittelen lämpimästi Rodeota ja Juha Tuomea kaikenlaisiin kuvausprojekteihin niin still- kuin videokuvausrojekteihinkin.

Vetcare, Anu Nikunen, tj

Haluatko suositella meitä? Lähetä meille suosittelu sähköpostitse asiakaspalvelu@rodeo.fi - Kiitos!


Rodeon kuvia muualla Suomessa ja kansainvälisesti

Rodeon royalty free kuvakokoelmasta osa kuvista on välityksessä myös kahdessa kotimaisessa sekä ulkomaisessa kuvatoimistossa.

Alla tarkemmin kyseisistä tunnetuista kuvatoimistoista.

Stt Lehtikuva Logo

STT Lehtikuva on Suomen suurin ja vanhin uutis- ja kuvatoimisto ja perustettu vuonna 1951. Rodeon kuvia on ollut Lehtikuvassa myynnissä jo yli 5 vuotta. Kuvien hinnat 95-295 €/kpl, pakettihinnoittelulla säästät reilusti. Lehtikuva maksaa reilun pelin hengessä kuvaajalle 50 % provisiota. Rodeon kuvia on Lehtikuvassa myynnissä valokuvaajien Juha Tuomi ja Ossi Lehtonen omilla nimillä.

Mvphotos Logo

MVPhotos on suomalainen mahtavaa palvelua tarjoava kuvatoimisto joka on perustettu vuonna 2010. Vuosiluku hämää sillä konepellin alla on isosti kokemusta kuva-alalta. Markku Vuorela luotsaa omaa kuvatoimistoaan isolla sydämellä. Rodeon kuvia on myynnissä MVPhotosin kautta isolla kädellä.

Pond5 Badge Light 66x66 2x

Pond5 on iso amerikkalainen kuvatoimisto joka on tullut tunnetuksi mahtavasta videoklippi kokoelmastaan. Tämä suhteellisen nuori yritys on perustettu vuonna 2006. Tämä on uudenajan kuvatoimisto, jossa kuvaajalle on annettu mahdollisuus hinnoitella omat kuvansa ja videonsa itse. Rodeo on täällä edustettuna brändinimellä Nordic Thing. Kokoelma sisältää parisen tuhatta kuvaa sekä reilut parisataa videoklippiä. Tästä linkistä näet Nordic Thing -kokoelman.

Alamy Logo

Alamy on perinteinen brittiläinen kuvatoimisto ja perustettu vuonna 1999. Täälläkin on pieni määrä kuvia Nordic Thing -brändinimellä.  Royalty free kuvien hinnat 49-360 €.  Kuvaajien keskuudessa Alamy on viime vuosina ottanut osumaa koska toistuvasti muuttanut kuvaajasopimusta ja rojaltiprosenttia huonompaan suuntaan joka kertoo vain siitä karusta todellisuudesta, että heilläkin on eväät vähissä kilpailussa ilmaiskuvapankkien ja microstock kuvatoimistojen kanssa.


A Joke that only photographer minded understands.

I read Fifty Shades of Grey to learn more about white balance.

Yritys

Kuvatoimisto Rodeo Oy

Postiosoite

PL 45, 00661 Helsinki

Yhteys

asiakaspalvelu(at)rodeo.fi ja 020 741 8560

Y-tunnus

0980144-5

Kotipaikka

Helsinki

Palvelun käyttöehdot

Kaikki palvelun kuvat ovat tekijänoikeudellista materiaalia. Tekijänoikeudet omistaa Kuvatoimisto Rodeo Oy tai kuvaaja.
All images Copyright 2003-2019 Kuvatoimisto Rodeo Oy - asiakaspalvelu@rodeo.fi - 020 7418560