Sinulle jää tarina kerrottavaksi.

Info

Tervetuloa Kuvatoimisto Rodeon maailmaan – missä jokainen kuva kertoo tarinan!

Hei, olemme Kuvatoimisto Rodeo – suomalaisten valokuvien ja videoiden takana jo vuodesta 2003 lähtien. Yli kahden vuosikymmenen matkamme aikana olemme valaisseet Suomen kuvatoimistomarkkinoita omaperäisillä ja mieleenpainuvilla visioilla. Olemme oppineet, että oikea kuva ei ainoastaan rikasta hetkeä – se voi muuttaa maanantainkin perjantaiksi.

Mitä me tarjoamme sinulle?
Tarjoamme laajan valikoiman suomalaisia valokuvia, tekoälyllä luotuja kuvituskuvia ja kuvitteellisia henkilöitä ja tilanteita sekä boutique-tyylisen kokoelman videoita, jotka henkivät kotimaisuutta, sillä suurin osa on kuvattu dronella yläilmoista, tuoden näkyville monet tutut paikat, mutta lintuperspektiivistä. Olipa tarpeenne sitten esteettinen kuvituskuva, joka herättää aistit eloon, tai video vaikkapa moottorikelkkailusta, joka tuo pakkasen ihollenne, meillä on ratkaisu teidän tarpeisiinne.

Vastuullisuus: teoissa, ei vain sanoissa
Meille vastuullisuus on enemmän kuin pelkkä sana; se on toimintamme ydin. Pyrimme aina kulkemaan kuvauksiin ympäristöystävällisin keinoin, pääasiassa sähköautolla, ja kyllä, maksamme veromme Suomeen – jokaista senttiä myöten. Samaa ei voi moni ulkomainen kuvatoimisto sanoa. Samalla käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia palveluja. Haluamme luoda hyvinvointia täällä Suomessa ja suomalaisille.

20 vuoden kokemus – ei turhaan
Yli kaksi vuosikymmentä alalla on opettanut meille paljon. Olemme nähneet, miten ala on noussut raketin lailla ja nähneet kilpailijoiden syöksykierteellä poistuneen markkinoilta. Rodeolla ovat jalat tukevasti Suomen maaperässä, vaikka kuvakulmat välillä hipovatkin pilviä. Me olemme adaptoituneet markkinoiden mukana, ja nyt kun päästiin henkselien paukutuksen makuun, niin pienestä koostamme on etua, sillä ensimmäisenä pohjoismaisena kuvatoimistona toimme tekoälykuvat valikoimiin, ja nämä ovat saaneet mahtavan startin. Tästä on hyvä ja turvallinen jatkaa.

Liity seuraamme
Jos siis etsit kuvia tai videoita, jotka erottuvat joukosta ja saavat kilpailijanne kateellisiksi, koska he joutuvat tyytymään ulkomaisiin kuviin, olette löytäneet oikean paikan. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme toteuttaa ideasi.

Ystävällisin terveisin,

Rodeon tiimi - Ossi, Riina & Juha

Rodeon Tiimi 2024

Asiakkaiden suusta!

Olen tehnyt yhteistyötä Rodeon kanssa noin 15 vuotta enkä ole koskaan pettynyt. Juhan ammattimainen asenne ja loistavat valokuvaustaidot ovat aina täyttäneet odotuksemme enkä epäröi suositella Juha Tuomea kaikissa kuvatarpeissa.

Ruokavirasto, Ben Rydman, johtaja

Olemme olleet todella tyytyväisiä Rodeon kuvaajan Juha Tuomen ottamiin kuviin. Juha saa kuvauskohteet rentoutumaan ja saa uskomattoman hyviä tuloksia aikaiseksi. Suosittelemme!

Työterveyslaitos, Päivi Roland, tiedottaja

Rodeo on kumppanina älykäs, ketterä ja todella innovatiivinen. Kuvauspalvelut sujuvat näppärästi ja yleensä vaivalloiseltakin tuntuva kameran edessä oleminen on Juha Tuomen kanssa erittäin miellyttävää ja voisiko jopa sanoa helppoa!

Juhan hyvä energia ja positiivisuus tarttuu ja vie koko kuvaustilannetta eteenpäin rauhallisesti, mutta dynaamisesti. 

Yrittäjän vankka historia näkyy varmoissa otteissa selvästi. Suosittelen lämpimästi Rodeota ja Juha Tuomea kaikenlaisiin kuvausprojekteihin niin still- kuin videokuvausrojekteihinkin.

Vetcare, Anu Nikunen, tj


Yritys

Kuvatoimisto Rodeo Oy

Y-tunnus

0980144-5

Kotipaikka

Helsinki

Palvelun käyttöehdot