Kuvittele mitä vaan.

Info

RJT-1940074

Se on kuulkaa niin, että Suomessa pitäisi käyttää suomalaista kuvaa. Tähän on monta syytä, mutta tärkein niistä SINULLE on se, että viestintä vaan tehostuu. Lokalisoinnin merkitys viestinnässä on kuitenkin tiedetty fakta. 

Me Rodeossa olemme tarjoilleet suomalaista kuvaa Suomessa toimiville yrityksille jo yli 20 vuotta. Me ollaan sen verran erilainen kuva-alan yritys, että me myös teemme kuvia ja videoita tilauksesta sekä koulutamme paikan päällä kuin verkkokurssien avulla. Ota meihin yhteyttä kun tarvitset jotain muuta kuin kuvapankkikuvaa. Meilaa juha@rodeo.fi tai soita 040 5055 814.

Koskaan aikaisemmin ei olla tarvittu kuvaa niin paljon kuin nyt. Rodeo on yritysviestinnän kuvittamisen ehdoton partneri sinulle. On ihan näätää käyttää liian vähän kuvaa! 

Suosittelen Rodeota kaikille jotka haluavat ammattimaisia kuvia!

Aulis Lundell Oy, Leena Lundell, tj


Lisää asiakkaiden suusta

Olen tehnyt yhteistyötä Rodeon kanssa noin 15 vuotta enkä ole koskaan pettynyt. Juhan ammattimainen asenne ja loistavat valokuvaustaidot ovat aina täyttäneet odotuksemme enkä epäröi suositella Juha Tuomea kaikissa kuvatarpeissa.

Evira, Ben Rydman, johtaja

Olemme olleet todella tyytyväisiä Rodeon kuvaajan Juha Tuomen ottamiin kuviin. Juha saa kuvauskohteet rentoutumaan ja saa uskomattoman hyviä tuloksia aikaiseksi. Suosittelemme!

Työterveyslaitos, Päivi Roland, tiedottaja

Rodeo on kumppanina älykäs, ketterä ja todella innovatiivinen. Kuvauspalvelut sujuvat näppärästi ja yleensä vaivalloiseltakin tuntuva kameran edessä oleminen on Juha Tuomen kanssa erittäin miellyttävää ja voisiko jopa sanoa helppoa!

Juhan hyvä energia ja positiivisuus tarttuu ja vie koko kuvaustilannetta eteenpäin rauhallisesti, mutta dynaamisesti. 

Yrittäjän vankka historia näkyy varmoissa otteissa selvästi. Suosittelen lämpimästi Rodeota ja Juha Tuomea kaikenlaisiin kuvausprojekteihin niin still- kuin videokuvausrojekteihinkin.

Vetcare, Anu Nikunen, tj

Haluatko suositella meitä? Lähetä meille suosittelu sähköpostitse asiakaspalvelu@rodeo.fi - Kiitos!


A Joke that only photographer minded understands.

I read Fifty Shades of Grey to learn more about white balance.

Yritys

Kuvatoimisto Rodeo Oy

Postiosoite

PL 45, 00661 Helsinki

Yhteys

juha(at)rodeo.fi ja 040 5055 814

Y-tunnus

0980144-5

Kotipaikka

Helsinki

Palvelun käyttöehdot

Kaikki palvelun kuvat ovat tekijänoikeudellista materiaalia. Tekijänoikeudet omistaa Kuvatoimisto Rodeo Oy tai kuvaaja.