Suomalaisten kuvien takana

Kuvaukset

Kauttamme kaikki kuvaukset ja videoinnit yrityksille

Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme kaikki valo- ja videokuvaukset räätälöitynä laajan kuvaajaverkostomme kautta koko Suomen alueella.  Olemme kuvanneet yli 15 vuoden aikana sadoille suomalaisille pienille ja suurille yrityksille sekä julkishallinnon toimijoille pienistä yhden kuvauksen kuvauksista aina ympäri vuoden kestäviin kymmenien kuvausten laajoihin projekteihin. Lähetä meille tarjouspyyntö sähköpostitse asiakaspalvelu@rodeo.fi tai soita 020 741 8560.

Henkilökuvaus sekä henkilöstökuvaus
Paikan päällä pop-up studiolla teidän toimitiloissa, miljöössä tai studiossa.

Tuotekuvaus
Joko paikan päällä pop-up studiolla tai studiotiloissa. Me hoidamme tuotenoudot ja palautukset.

Mainoskuvaus
Kuvaamme teille mainoskuvat joko teidän kuvastrategian mukaisesti tai voimme tehdä teille kuvastrategian tai olla konseptiapuna ideoimassa teille sopivat kuvat.

Yrityksen kuvapankki
Kuvaamme yrityksenne brändin mukaisia kuvia ja rakennamme teille oman kuvituskuvapankin. Olemme tehneet pieniä yhden kuvauksen kuvituskuvauksista aina kymmenien kuvauksien ja vuoden kestäviin projekteihin.

Tilakuvaus sekä arkkitehtuurikuvaus
Oli kyse uusista tai vanhoista toimitiloista. Teemme tila- ja arkkitehtuurikuvaukset maasta ja ilmasta käsin.

Tapahtumakuvaus
Kauttamme rautaiset tapahtumakuvauksen ammattilaiset tallentamaan huippuhetket.

Videokuvaukset yrityksille
Täyden palvelun settiä ideoinnista valmiin videon julkaisuun.

henkilöstökuvauskollaasi

Yhdenmukaiset ja ajantasalla olevat henkilöstökuvat ovat yritykselle tärkeitä. Silti näkee jatkuvasti käytettävän jopa 10 vuotta vanhoja henkilöstökuvia.

Kauttamme saat huolella kuvatut ja käsitellyt kuvat joita henkilöstönne haluaa käyttää myös muuallakin kuin henkilökortissa.

Tilauskuvauskollaasi

Tila- ja arkkitehtuurikuvaukset maasta ja ilmasta käsin. Näytä uusilla kuvilla, että yrityksenne haluaa näyttää hyvältä myös kuvissa.

Kuvituskuvapankkikollaasi

Teidän yrityksenne näköistä kuvituskuvaa. Erotut kilpailijoista valovuosia kun käytätte juuri teille kuvattuja kuvituskuvia. Ilmaiskuvapankkien tuhansia kertoja ladatut kuvituskuvat ovat Out of Season. Miksi tehdä niin kuin muut tekevät. Näytä että yrityksenne on muita edellä!