Suomalaisten kuvien takana

Ilmaisia kuvia ja Ilmainen kuvapankki

Ilmainen kuvapankki - Pixbusterin synty

Korona-aikana heräsi halu auttaa pienyrittäjiä ja tarjosin Rodeon latausrajoituksetonta vuosisopimusta täysin veloituksetta taloudellisissa haasteissa painiville yrittäjille. Yllätti toden teolla miten haastavaa vaikeassa tilanteessa yhteydenotto vieraaseen kanssa yrittäjään oli ja yhteydenotot minuun olivat tosiaan yhdellä kädellä laskettavissa. Silloin heräsi ajatus, että nyt on oikea hetki ilmaiskuvapankin perustamiselle joka oli jo ollut vuosia suunnitteilla mutta aina kaatunut sekä ajan puutteeseen, että myös liian suureen hintalappuun. Korona kuitenkin poisti tuon aikahaasteen kun kuvauskalenteri tyhjeni parissa viikossa ja kun oli tarpeeksi aikaa tutkia asiaa löytyi tarpeeksi edullinen ratkaisu toteuttaa tuo ilmainen kuvapankki. Syntyi todellinen suomalainen yksisarvinen ilmaiskuvapankki Pixbuster.com. 

Pixbuster on ilmaiskuvapankki johon ei tarvitse rekisteröityä eikä kirjautua millään tavalla vaan kuvia pääsee suoraan lataamaan ja ladattava ilmainen kuva on aina korkearesoluutioinen.

Teknisistä syistä johtuen ovat ilmaiset kuvat myös Rodeon valikoimissa koska haluamme palvella meidän vuosisopimusasiakkaita mahdollisimman hyvin. Joten jos haluat varmistua, ettet vahingossa osta samaa kuvaa voit katsoa jos sama kuva löytyy Pixbusterin valikoimista. Pixbustern kuvavalikoima on kuitenkin huomattavasti suppeampi sisältäen reilut 1600 kuvaa kun taas Rodeon täysin suomalainen kuvakokoelma on lähes 40.000 kuvaa,

Kaikki Pixbusterin kuvat on hakusanoitettu ainoastaan englanninkielisillä avainsanoilla mutta kaikki valokuvat ovat suomalaisen valokuvaajan Juha Tuomen kuvia.

Pixbuster pähkinänkuoressa:

  • yli 1600 suomalaista korkearesoluutiokuvaa
  • ei rekisteröitymistä tai kirjautumista
  • ei pop-up mainoksia
  • blog artikkeleita hyödyllisistä palveluista
  • kuvia ei saatavilla ilmaiseksi muualta.
Be Funky Collage2